Om Hvorduer

Hvorduer Kropsterapi

Hvorduer har fået sit navn, fordi du som klient danner udgangspunkt for hver eneste behandling i fht. hvor du er fysisk og psykisk i behandlingsøjeblikket.


Hvorduer Kropsterapi består af en enkelt behandler, mig. Jeg hedder Helle Zarp Groth og er uddannet kropsterapeut fra Totum, Skolen for Kropsterapi i 2015. Se mere på: Totum.dk.


Kort beskrevet, er kernebegreberne i mit arbejde ro, indføling, nærvær og intuition. I Totum Kropsterapiens ånd, er jeg tilhænger af en holistisk (helhedsorienteret) tilgang til det Hele Menneske, dvs.: Hvordan fungerer vi, hvad er sammenhængene i kroppen, mellem krop og psyke, vores mentale og fysiske helbred og vores livsstil og vaner, tanker og følelser? Hvad er energi, og hvordan kan vi i samarbejde sætte ind for at opløse blokeringer, genskabe balance og åbne op for Livsenergiens flow (dét Kineserne kalder Qi eller Chi)?


Nysgerrighed og livserfaring leverer masser af rum hér at være i, og alle reaktioner under behandlingen er okay. Intet er 'for meget' eller 'forkert' - jeg er her og holder dit rum. Derudover, er jeg meget optaget af kost og ernæring, personlig udvikling, stilhed - meditation, refleksion, åndedrætsbevidsthed - og bevægelse - yoga, stræk og anden træning af kroppen, og har kendskab til karaktertrækket Særligt Sensitiv (HSP). Spørgsmål er velkomne.


Velkommen til Hvor du er :-)


Kh. Helle

Dette kan jeg f.eks. hjælpe med:


* Overbelastede, værkende eller stive muskler og led

* Spændinger

* Skader

* Stress

* Uro, nervøsitet

* Apati, sløvhed

* Frygt, angst og andre psykiske ubalancer

* Kropslige symptomer på ubalancer, som f.eks. hovedpine, kvalme o.l.

* Andre lidelser der virker forringende på livskvaliteten

   ...


Ja, kort sagt: Ondt i livet eller ondt i kroppen.Hvis du døjer med noget, som ikke fremgår her, er du velkommen til at kontakte mig for at høre, om det måske er noget, vi kan gøre noget ved :-)