En behandling

Hvorduer Kropsterapi

"Al sygdom er i bund og grund blokering.

Al helbredelse er i bund og grund cirkulation."


- Barbera BergerSådan foregår en typisk behandling


Indledningsvist har vi en kort samtale, hvor jeg spørger ind til dig og din situation og til hvordan du mener at jeg kan hjælpe dig. Derefter foregår behandlingen på briksen, hvor du som udgangspunkt ligger i undertøj (eller hvad du er komfortabel med) under et tæppe.


Behandlingen vil være forskellig fra gang til gang - alt efter hvor du og din krop er på tidspunktet for behandlingen, og på hvilket tidspunkt behandlingen finder sted, da jeg også gerne arbejder efter det vi kalder det organiske ur. I vores planlægning af behandlingsforløb foreslår jeg derfor gerne tidspunkter for behandling. Generelt set, foretager jeg altid dybdeafspænding og pulserende massage, og jeg bruger akupressur, zonetryk og lettere ledfrigørelse. Derudover, vil der i enhver behandling være fokus på åndedrættet. Nogle tryk kan i momentet  forekomme smertefulde, men ved hjælp af guidet vejrtrækning lærer du at gå ind i sansningen, hvorved smerten kan slippe i takt med at din modstand bortfalder.


Hvordan du oplever behandlingen, kan således variere. Under selve behandlingen kan typiske oplevelser f.eks. være ro eller uro i krop og sind, dyb afslapning, følelsesmæssige reaktioner som latter, vrede eller gråd, energi der strømmer igennem kroppen i form af varme, vibrationer, en 'summen' eller lignende. Efter behandlingen, og ofte i flere eller mange dage efter, kan du opleve at være godt 'mør', i både krop og sind - det er helt naturligt, da vi i behandlingen har åbnet op og sat gang i en mængde processer, som nu cirkulerer.


Behandlingen sker i samarbejde mellem dig som klient og mig som behandler, og efter behandlingen følger vi typisk op med en kort samtale om oplevelsen og ser på fokusområder. Når vi mødes igen, tager vi samtalemæssigt fat, hvor vi slap sidst og ser på, hvor du nu er.